Over ons

Mag ik u even voorstellen? Ik ben Wendy Steur. Ik ben een zeer ervaren vakvrouw uit de kraamzorg en heb Studio Pril Geluk opgericht om u te laten genieten van uw zwangerschap en baby! In de studio worden verschillende massages aangeboden of we geven u daar cursus in. Alles op het gebied van baby wellness, waarbij de ouders niet worden vergeten. U kunt zich in de studio heerlijk even onttrekken van het jachtige leven dat we soms hebben.

a5581f92-4011-4927-a729-f3206822cbe1.jpg

Wendy Steur

Mijn naam is Wendy,  Moeder van 3 kinderen. Met veel plezier werk ik al 12 jaar als gediplomeerd kraamverzorgende. 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam als Docente babymassage waar ik met veel plezier verschillende opleidingen voor heb gevolgd en gecertificeerd ben voor babymassage/yoga en de peuter/kleuter massage/yoga. De opleiding Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage en Hydro-massage  ben ik gaan volgen om mijn kennis uit te breiden. 

Er was al een lange tijd de wens om mijn babymassage uit te breiden tot een eigen baby welness. Hiermee wil ik ouders en hun baby nog beter kunnen helpen bij het genieten en ontspannen rondom de zwangerschap. Verder heb ik een cursus kinderpsychologie afgerond en mijn Baby/kinder EHBO cursus gehaald. Als doel na al deze cursussen en opleidingen hoop ik jullie als ouders en jullie baby’s op een professionele wijze en ontspannen manier hiervan iets mee te kunnen geven. 

De wens om een eigen baby wellness te starten is nu uitgekomen, Studio Pril Geluk!

Graag zou ik iedereen (man, vrouw, kind, baby) willen helpen en wat ontspanning meegeven. Ook in een drukke tijd rondom de zwangerschap, zou ik beide ouders en hun baby willen laten genieten, ontspannen, verwennen en de beste start geven!